mandag den 25. februar 2013

Anmeldelse: Moroccanoil fugtgivende shampoo


Jeg modtog for noget tid siden en pakke fra Hairpower som denne gang indeholdt shampoo og balsam fra Moroccanoil. Dejligt med gode produkter som kan give førstehjælp til mit vintertørre hår.
Jeg har tidligere skrevet om Moroccanoil her, hvor jeg bloggede om hårolien. Nu har jeg anvendt shampoo og balsam fire gange og det her er min oplevelse. (Det er som sagt en subjektiv anmeldelse om virkningen på mit hår)

Udseene: Selvom jeg ikke er begejstret for udseenet på hårolien (læse mere her), så synes jeg denne emballage er flot og praktisk. Nem at dosere og pæne farver. De minder mig om sommer.

Duft: Min kæreste plejer ikke at kommentere mit hår (også selvom jeg får en anden hårfarve eller hvis der bliver klippet 10 cm af!!) men efter at jeg har anvendt denne serie, kommenterede han at det duftede rigtig godt...Say WHAT?! Det er et kompliment til Moroccanoil. Duften er meget lig hårolien som er mild med en svag vanilieduft.

Virkning:  Denne shampoo skummer ikke meget, men det er typisk for shampoo uden sulfat. Da jeg skyllede den ud, kunne jeg straks mærke, at mit hår virkede rent men lidt tørt.
Jeg anvendte bagefter balsam som jeg lod virke i håret i ca. 2 min. Min hår blev straks blødt og jeg glædede mig til at se om virkningen ville vare ved i tørt hår.
Jeg plejer at bruge hårolie, inden jeg tørrer håret håret men dette undlod jeg, for at se hvordan denne shampoo og balsam virker på mit hår.
Min hår var ULTRA blødt bagefter og jeg er meget begejstret.
Det er til dato den bedste shampoo og balsam jeg har prøvet! Desværre kunne den ikke gøre noget ved, at mit hår for tiden er elektrisk, men tror også der skal et mindre mirakel til i denne kolde tid.
Der kan jeg passende anvende en hårolie til at få håret til at ligge ned.

Alt i alt + stjerner:  Her er endelig en shampoo og balsam som kan få mig til at betale de ekstra penge som Moroccanoil koster. Tidligere har jeg været tilhænger af produkter som Tresemmé og Franck Provost, der gør det udmærket til hverdags brug, men jeg kan tydelig mærke og se forskel i en så høj grad at jeg får lyst til at kaste penge efter denne serie.
Jeg giver Moroccanoil fugtgivende shampoo 5 (*****) ud af 6 stjerner. 

De kan begge købes hos Hairpower til en rigtig god pris. Shampoo'en koster 159 kr og fås her. Balsam koster 169 kr og fås her. Der er fri fragt på alle Moroccanoil produkter.

8 kommentarer:

 1. Dem bruger jeg også de er rigtig lækre :)

  Se evt min blog om hårpleje og meget andet her www.chanie-beline.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er super glad for dem. Har stadig ikke fundet en shampoo/balsam der kan gøre det bedre :)

   Slet
 2. De er så lækre at vase hår i :)

  SvarSlet
 3. Du skulle prøve at pleje dit hår med ren argan olie samtidig. Det virker så godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså inden eller under hårvask? Kan altid bruge flere fif :)

   Slet
  2. Efter hårvask. Du skal bare smøre det i håret, og lade det virke.

   Slet