onsdag den 27. februar 2013

Kaffekapslen.dk


Jeg modtog i sidste uge en pakke fra Kaffekapslen.dk, som sælger (ja, godt gættet) kaffekapsler til Nespresso maskiner, Tassimo, Senseo osv.
Jeg var så heldig at få et gavekort til Kaffekapslen.dk, så jeg har selv udvalgt produkterne og har nu haft lejlighed til at teste de forskellige kapsler.
Jeg har tidligere skrevet om kaffekapsler her.

Jeg fik bestilte kapsler fra tre forskellige mærker, nemlig dem i kan se til venstre i billedet ovenfor. Dem fra Nespresso er mine egne, som er til sammenligning.

Hjemmesiden
Jeg bestilte om søndagen og modtog pakken om tirsdagen, så det kan man kalde hurtig service.
Jeg synes Kaffekapslens hjemmeside er nem og overskuelig.  Der findes god information omkring kaffen kapslernes intensitet, smag og aroma.

Min pakke
Da jeg fik min pakke var der (udover kaffen) en pose syrlige vingummier, bonus!
I pakken var der også en god sides vejledning og svar på de spørgsmål der automatisk melder sig når man anvender disse kapsler. F.eks. kan disse kapsler skade maskinen på længere sigt?
Det er som om min Nespresso maskine har sværere ved at perforere disse kapsler end de originale fra Nespresso. I brevet står der, at det ikke skader maskinen på trods af øget modstand.
Kaffen smager også som den skal, på trods af en længere gennemløbstid.
Kapslerne fra Ethical Coffee Company er i øvrigt lavet af miljøvenlige materialer som derfor vil være nedbrudt naturligt i løbet af seks måneder. Nespresso's kapsler er lavet af aluminium og har derfor ikke samme egenskab. 


Alt i alt
Min favorit er "Stærk espresso" fra Bon Cafe og på anden pladsen "Creme espresso" fra Cagliari.
Jeg bestilte kun espresso kapsler, men der findes også Lungo (alm kop kaffe) inden på hjemmesiden.
Der er et stort udvalg samt forskellige pakketilbud.
Det eneste minus ved Kaffekapslen er prisen. Hvis man køber enkelte pakker, så koster en pakke med 10 kapsler 27,95 - 29,95 kr. Det er den samme pris, som jeg giver for de originale kapsler fra Nespresso.
Du kan dog købe store sammenpakker,  hvor du kan spare ca. 5 kr pr pakke i forhold til Nespresso's kapsler, plus at de bliver leveret lige til døren.
Jeg er godt tilfreds med siden, deres service og produkterne. Jeg ser frem til at nyde flere kopper kaffe i den kommende tid. Nu har jeg forsyninger nok til de næste par måneder :) 

2 kommentarer:

  1. Du finder meget billigere Nespresso kaffekapsler hos Real Coffee, www.realcoffee.dk + gratis fragt.

    SvarSlet
  2. Nu er kapslerne blevet meget billigere hos kaffekapslen - www.kaffekapslen.dk.

    SvarSlet