søndag den 19. februar 2012

Til kaffe hos Street Coffee

Coffee art!
Jeg synes det er dejligt, at der efterhånden er rigtig mange gode kaffesteder i Aarhus. Her i foråret åbner der faktisk en ny kaffebar hver måned! Street Coffee er ingen undtagelse. 
D. 11 februar åbnede Street Coffee endnu en kaffebar i Vestergade, Aarhus C. Heldigvis lige i mit nabolag. Jeg har tidligere omtalt Street Coffee (Læs mere her) og vil i dette indlæg kun fortælle om den nye kaffebar. 
Da jeg kommer ind, bliver jeg budt velkommen af en venlig barista. Det er en lille, men super fin kaffebar. Stemningen er intim, hyggelig og Coldplay's musik (på venyl...ekstra hygge) i baggrunden.
Bord, bænke og hylderne er af træ og sammen med starinlys, skaber det en hyggelig og varm stemning. Jeg føler mig godt tilpas her....

 Siddeplads i hjørnet...fint med en anderledes siddeplads...

Indretningen er enkel og de har formået at få mest mulige siddepladser ud af de få kvadratmeter.
Jeg bestiller en stor cafe latte og betjeningen er venlig og effektiv.
Der findes mange varianter af kaffe samt chai-the. De har mælk i flere varianter: Sød, let, mini, soya og ligeledes sirup til at søde kaffen. 

Man kan købe de lækre kaffebønner med hjem....

Jeg har nu været forbi Street Coffee to gange og har smagt både cappucino og latte. De er begge to utrolig gode og ikke noget at sætte fingeren på. Lige tilpas stærk og varm. Selv da jeg fik en stor, smagte den stadig meget af espresso og ikke bare af varm mælk med et hint af kaffe. 

Siddepladser ud mod Vestergade, fine Hay-barstole...
For at jeg er glad, skal kaffen være varm, god og serveres hurtigt. Street Coffee havde intet problem med nogle af disse parametre. Som et (STORT) ekstra plus er kaffen hos Street Coffee meget billig, når man sammenligner med andre kaffe steder. 27 kr for en lille og 32 kr for en stor (cafe latte). 

Stor cafe latte, man får meget for pengene....
Og så fik jeg den serveret med et smil og et "ha en god weekend". Så kan jeg ikke forlange mere. 
Den eneste ulempe er, at der ikke er flere siddepladser, men hvem savner det, når man får utrolig god kaffe til billige penge? Så kan jeg godt stå op :-)

2 kommentarer:

 1. Prinsessen må vist snart tage sig sammen og komme til Århus for at besøge alle de lækre kaffesteder. Hun har tildelt dig en blog award, som hun håber du vil modtage og give videre.
  http://mariasuh.blogspot.com/2012/02/blog-award.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, en blog award! Det modtager jeg med stolthed...og så tilmed overrakt af en prinsesse. Så bliver det ikke bedre:-)
   Tusind tak for det!

   Slet