mandag den 21. januar 2013

Kaffekapsler vs. KaffekapslerI december købte jeg en Nespresso kaffemaskine til mig selv. Jeg fik en god rabat og endte med at betale 180 kr for den. Det kan du kan læse mere om her.
Jeg er blevet rigtig glad for den, da det tager 5 sekunder at brygge en kop kaffe, der er ingen spild og rengøring. Jeg veksler mellem den og så mine andre kaffebryggere, men når det skal gå hurtigt, så er Nespresso maskinen super.
Jeg har tidligere købt kapsler i Nespresso's egen butik, men fandt disse kopi kapsler i Metro i lørdags.
Jeg har indtil videre kun smagt espressoen "stærk" som jeg synes er rigtig god. Det minder meget om den lilla kapsel "Arpaggio" i smagen. Det er min favorit, når der skal laves cafe latte. 
Udseenet på kopi kapslerne er ikke så flotte, som de originale kapsler, men smagen fejler ikke noget.
Der findes dog ikke så mange forskellige smagsvarianter fra Bon cafe. Jeg fandt kun 'mild' og 'stærk'. Hos Nespresso er der 16 forskellige varianter.


Det er et udmærket alternativ og du kan spare en 10 kr pr. pakke, når du køber disse frem for Nespresso.


Sådan ser mit kaffekapsel sortiment ud. Jeg køber lidt af hvert, da jeg er blevet glad for Nespresso's varianter, men godt kan lide at variere. Nogen af jer der har erfaringer med Nespresso's eller Bon cafe's kaffe??

6 kommentarer:

 1. Jeg fandt nogle "kopi-kapsler" (funny words) i Netto og kaffen er ok - synes bare at min maskine skal presses hårdere "til" når man lukker, og jeg er lidt bekymret for om det nu er sundt for den ? :-)

  Er meget Nespresso fan, men alternativer er da rare - og nemt at komme til i Netto eller Metro fx. ! ;-)

  /Linda

  SvarSlet
 2. Hej Linda
  Kan godt genkende hvad du siger. Synes også min maskine kommer på lidt hårdt arbejde, når det er de uoriginale kapsler. Jeg kan ikke rigtig blive klogere på om det ødelægger maskinen på sigt. Hvis maskinen en dag skulle gå i stykker, så kan det være at besparelsen på kapslerne kan betale en ny maskine :)
  Men jeg køber også lidt af hvert da Nespresso har et par varianter jeg ikke kan undvære.

  SvarSlet
 3. Har efterhånden prøvet op mod 6-8 kopi-mærker. Generelt er de teknisk set ikke på højde med de originale Nespresso-kapsler. Maskinen skal lukkes (meget) hårdere eller kaffegrums i kaffen er de mest gængse fejl. Og jeg har endnu ikke fået en rigtig god kaffe (smagsmæssigt). Så selvom det er rart hvis man kan købe dem i supermarkedet, er jeg hver gang vendt tilbage til Nespresso.
  Typisk er det jo også tilgængelighed i daglivarebutikken der afgør købet. Prisen på originale Nespresso-kapsler og kopiprodukter er normalt ret ens; Nespresso er typisk kun ca. 20% dyrere end kopiprodukterne.
  - Til gengæld savner jeg "Nespresso Napoli" (styrke 12) - den bedste Nespresso-kaffe jeg har fået (så hvis nogen laver en kopi af den, slår jeg til :-))

  SvarSlet
 4. Køber altid billige Nespresso kapsler på www.realcoffee.dk fordi vi er en stor familie der drikker meget kaffe. Der er dog kun 4 forskellige slags at blande med men den stærke er pænt stærk. Hilsen Familien (nespresso) kaffe

  SvarSlet
 5. Enig. www.realcoffee.dk er efterhånden stedet at shoppe kopi nespresso kapsler. Nogle gange køber vi dog også hos Nespresso men sjældent. Ulempen ved Realcoffee er et lille sortiment men hvis man kan leve med kun 4 forskellige varianter er det stedet.

  SvarSlet
 6. Giver da ikke nogen mening at bruge en kapselmaskine, hvis man er en større familie der drikker meget kaffe??

  SvarSlet