onsdag den 19. december 2012

Last minute: Julegave tip!
I dag var jeg ude og købe de sidste julegaver og fandt så denne maskine på tilbud i Magasin. Den var på tilbud til 599 kr og så kører Nespresso med en kampagne, hvor man kan få 300 kr retur på sin konto eller købe kapsler for dem. 
Da jeg kom til kassen, fik jeg at vide at der ovenikøbet var 20 % på den.
Så når jeg får de 300 kr retur, så har denne maskine kun kostet mig 180 kr! Den kunne jeg ikke stå for, så den kom med mig hjem.
Jeg har nogle kapsler liggende fra dengang jeg var til event hos Nespresso, så jeg behøver ikke købe nogen lige foreløbig. Der følger også 16 kapsler med maskinen.
Synes lige jeg vil dele dette tilbud med jer, hvis nu I står og mangler en gave til far, onkel eller en kaffeglad kæreste. Kunne I tænke jer en anmeldelse af maskinen?
Dette indlæg er ikke sponsoreret, bare et godt tip. 
God aften til jer :)

6 kommentarer:

 1. Super fint tip - hvem der bare havde plads på køkkenbordet, men så er der jo ikke plads til ismaskinen...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan godt se at det er noget af et dilemma, når valget står mellem kaffe og is. Kan dog fortælle at den ikke fylder særlig meget. Vi har jo også et mini køkken, så jeg var også lidt bekymret for om den kunne være her. Det går dog fint :)

   Slet
 2. Årh! Hvis ikke jeg allerede var den lykkelige ejer af en Nespresso, så skal jeg da lige love for, at den kom med mig hjem :) Nåja og hvis jeg selvfølgelig havde en Magasin i nærheden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan man næsten ikke sige nej til. Jeg er allerede utrolig glad for den :)

   Slet
 3. Sikke et godt tip, bare en skam jeg først har set det nu ):

  Huge hugs http://www.gittemary.com/
  https://www.facebook.com/ThePictureOfMary
  http://www.youtube.com/Gittemary

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mary, jeg tror stadig de har det i Magasin til 599 kr. Jeg var derinde sidste uge og der var den stadig. Så måske du kan nå det endnu :)

   Slet