tirsdag den 20. marts 2012

Til kaffe hos KAFFE
På min "studietur" til Kbh, gik turen forbi kaffebaren med navnet KAFFE. 
KAFFE er en hyggelig lille oase i Istedgade på Vesterbro, som bedst kan beskrives som den træhule, jeg som barn gik og drømte om...

Baren...
Alt er bygget op i genbrugstræ og der er pladser på to niveauer. Der er hjemmesyet puder og hynder, så der er noget blødt og sidde i. 
Indehaver Christian Almvig beskriver selv stedet som "lidt noget gøgleri".
Det er det også, men på den absolut fede måde. Her følte jeg, at jeg kunne smide skoene, slænge mig i hængekøjen, sidde i "græsset"....

Siddepladserne på stueplan....
Siddepladserne ovenpå...rigtig hule stemning heroppe...
Dejlig hængekøje som man kan slænge sig i...


Jeg kom forbi 2 dage i streg og det bedste ved stedet er, den gode kaffe og den hyggelige atmosfære. Tror jeg kunne sidde der et par timer :) 

Bolle m. smør og ost, crossant, + kaffe til 50 kr
Jeg fik en gang morgenmad a la KAFFE..en enkelt bolle, ost, crossant og en stor kop kaffe med refil. Ikke den store gastronomiske oplevelse, men det er jo ligesom stilen. Enkelt og godt :) 
Jeg er også temmelig begejstret for prisniveauet på kaffen. 25 kr for en cappucino og 20 kr hvis det er to-go! Og det er virkelig en solid kop kaffe. Det er jo langt fra Aarhus priser. 
Jeg fik både cappuccino og alm sort kaffe. Rigtig lækkert begge dele. 
Se, det er virkelig noget, der vækker begejstring hos mig. Tænk at der er sted, hvor man ville kunne drikke kaffe hver dag uden at blive ruineret :) 

Flot lampe også bygget i træ....

Flot lys tavle ovenpå....den gad jeg godt eje!
Jeg har ikke før været på en cafe, der minder om KAFFE. KAFFE kan frembringe den der dejlige følelse af, at jeg sidder i den træhule, jeg aldrig fik. 
Det skal også siges, at indretningen har kunstnerkollektivet Bureau Detours stået for, så det forklarer, at det hele er så utrolig gennemført.
KAFFE er flere gange blevet rost til skyerne både af anmeldere og af brugere (AOK og MitKBH), så min gode anbefaling kommer i rækken af alle de andre.
Tag og besøg KAFFE, hvis du ikke har været der endnu :)

4 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 2. Jaaa, et af prinsessens favoritsteder når hun lige skal ud og trække noget luft i løbet af en lang arbejdsdag. Og Bureau Detours er bare for fede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, jeg var helt vild med det. Bare ærgeligt at KAFFE i ligger i mit nabolag...

   Slet