torsdag den 5. januar 2012

Jeg føler mig snydt....

...hvad skete der for at jeg gik glip af 50 % af min genetiske arv?
På trods af at jeg er halv kenyaner, så er der gået noget galt i min genetiske arvemasse. Jeg burde være super løber lige som Kipketer, men jeg er desværre meget langsom. På trods af intensiv træning kommer jeg aldrig under en halv time når jeg løber 5 km.
Kenyanske/danske Kipketer
Jeg burde være født til at være i solen, men jeg kan ikke tåle solen...(yes, I kid you not) Jeg er meget overfølsom overfor solen og får soleksem på trods af den brune farve pigment i min hud?? Jeg er den eneste mulat, der som sommeren, er at finde under parasol og med solhat.

Uhhh dejlig skygge!
Min frygt for dyr....jeg burde være skabt til at gå blandt vilde dyr så som løver, giraffer og elefanter, men mit sidste panik anfald i dyrehaven slog det fast........ak og ve, det var pinligt!

Godt nok var det bare et dådyr, men arhh de kan være scary!

Jeg burde have et stort afrohår som hende her, men i stedet har jeg fået meget fint, tyndt, glat hår minus volumen.

Det kunne være så fedt med sådan en frits....
Oh well, de tre første områder kan være svært at gøre noget ved. Håret kan jeg måske få lidt mere fylde i? Efter at have fået min pakke fra Hairpower.dk, faldt jeg over  Osis+ og har fundet denne Osis dust it som forhåbentlig kan hjælpe på hår-situationen. Nogen der har erfaringer med den? Jeg er åbenbart temmelig meget bagud når det kommer til hair fashion....

Rigtig god aften, kære læsere!
1 kommentar:

  1. Ha ha! Du er den bedste, Jollah,præcis som du er! :-)

    SvarSlet