lørdag den 9. marts 2013

Hvid chokoladebrud med pistacienødder og lakrids


Som I kunne læse her, købte jeg i tirsdag 1 kg Valrhona chokolade til en yderst favorabel pris.
Så jeg har været i køkkenet for at lave lækkerier med chokoladen.
I dag stod den på disse lækre chokolade-hapsere.
Original opskrift ses hos hende her. 



De smager dejligt og så er de super flotte at se på. Det kræver blot 15 min i køkkenet, så hvad venter du på? :)

Opskriften kommer her:

Hvid chokoladebrud med pistacienødder og lakrids (ca. 12 stykker) 

100 g god hvid chokolade
40 g pistacienødder
Raw lakridspulver ( jeg brugte den fra Johan Bülow)

  • Pistacienødderne hakkes groft og spredes ud på bagepapir. 
  • Chokoladen smeltes langsomt over vandbad. 
  • Når chokoladen er smeltet hældes den ud over nødderne. 
  • Lad chokolade/nøddemassen køle lidt af inden der drysses med lakridspulver. 
  • Nu sættes chokoladebruden på køl indtil den er godt fast og herefter skæres den i mundrette bider. 
  • Velbekomme! 

2 kommentarer:

  1. Mmmm, det lyder godt nok lækkert! Sådan en omgang kunne jeg bestemt godt klare :o)

    SvarSlet
  2. De blev hurtig spist herhjemme, virkelig gode :)

    SvarSlet