lørdag den 12. maj 2012

En god bog, et godt album og et godt tv-program...

Det er ikke hver dag man finder en virkelig god bog, et godt album og ser et tv-program der virkelig rører en.
Jeg smider om mig med anbefalinger i dette indlæg, men synes ikke I skal snydes for disse gode oplevelser...

Bogen

 "Du forsvinder" er af Christian Jungersen. Han står bag min yndlingsbog "Undtagelsen" som mange af jer nok kender.
Jeg er snart færdig med at læse "Du forsvinder" og er dybt betaget, men samtidig ærgerlig over at jeg snart er færdig med den...kender I det? Det er ikke ofte, at jeg læser bøger af denne kaliber. Læs den, læs DEN!!
Mere info om bogen fås her

Album 

Jeg har den sidste uge skamhørt Norah Jones nye album Little Broken Hearts. Hun er, i hendes privat liv, blevet forladt af en kæreste, og det bærer albummet meget præg af. Dystre sange og tekster, men de bliver sunget af Norah Jones' smukke blide stemme. Jeg elsker den kontrast! Det er fedt, at hun har fået lidt kant.


TV-program 
Billedet er lånt hos Jane Elkjærs blog....
"Sex, kaos og bekendelser" hedder portrætprogrammet, hvor vi følger seks kvinder, der står meget forskellige steder i deres liv. Kvinderne er mellem 16 og 46 år, så det er meget forskelligt hvad der optager dem.
Vi møder bl.a. Amina, der er blevet mor til et tvillinger, men ikke er glad. Vi møder forfatteren Maise Njor der prøver at finde lykken alene efter en skilsmisse.
Det er et hudløst ærligt portræt af kvinderne og jeg er imponeret over, hvor meget de har lukket os seere ind i deres liv og inderste tanker.
Sidste afsnit blev vist i onsdags og jeg græd. Både fordi det var en smuk afslutning, men også fordi...nu er der ikke flere afsnit!!! Øv øv, håber sådan der kommer en 2'er....
Du kan finde de sidste fire afsnit her..


Nå, jeg vil så småt til at rydde op, da jeg får veninder på besøg i aften og måske det bliver til en lille bytur? God lørdag til jer alle :)

2 kommentarer:

 1. Øv jeg er simpelthen alt for sjældent på DR1 og se programmer. Og det er sku for dårligt, for de sender virkelig nogle gode engang imellem.
  Jeg må ind og lure på dit link - tak for tippet! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, Malene! Jeg har anbefalet dette program til alle jeg kender. Det er super godt:)
   Du skal bare skynde dig da man kun kan se dem i en begrænset periode.

   Slet