torsdag den 1. marts 2012

Blog award!


For en uges tid siden modtog jeg denne blog award to gange på næsten samme tid. Først fra Prinsessen Maria og så fra Cupcake stylisten Rikke. Tusind tak for det :)
Prinsesseliv sagde om min blog: "The Joy of coffee får prinsessen til at ønske sig til Århus, alene på grund af alle de gode anmeldelser af gode kaffesteder."

Det gør mig virkelig stolt og glad :-)) 
At få en blog award er en anderkendelse af min lille blog og jeg synes at det er en god måde, at gøre opmærksom på de mindre blogs.
Reglen er at når man modtager en denne Liebster blog award, skal jeg give den videre til mine fem yndlings blogs, der har under 100 faste læsere.
Det er rigtig svært at vælge hvilke fem der skal have den, da jeg følger mange gode blogs med under 100 faste læsere, men her kommer favoritterne.....

Le blog de Bex: Utrolig mange billederige indlæg. Le blog de Bex blogger om alt i hendes hverdag...mad, tøj, oplevelser og har mod til at skrive nogle meget personlige indlæg. 

Lidt om alt - og meget om mad: De mange lækre og sunde opskrifter inspirerer mig til at leve sundere. Hun blogger også om andet end mad og jeg elsker at læse med. 

Maleneudenr: Malenes blog var en af de første blogs som jeg fulgte fast. Jeg læser stadig hendes blog med stor fornøjelse. Malene blogger om hverdagsliv, mad og gode køb.

Mig og Maj: Den filmglade Maj har lige nu en "praktik-fri" periode fra bloggen, men skriver flittigt på hendes filmblog. Filmglad som jeg er, er det skønt at læse med og jeg bliver misundelig når jeg læser om alle de spændende events Maj bliver inviteret til.  Jeg ser også frem til at Majs oprindelige blog om hverdagsliv og mad vender tilbage.

Annes hyggested: Anne tager rigtig gode billeder. Jeg bliver inspireret af at se de gode billeder(og tænker at jeg har brug for et nyt kamera!). Anne blogger om tøj, bolig, mad og alt mulig andet. Bonus info: Lige nu er der give away på hendes blog!

 Håber at jeg har inspireret nogle af jer til at læse med hos disse skønne blogs :)


8 kommentarer:

 1. Årh mand nogle fine roser :D Tusind tak skal du have, sidder helt med røde ører og kinder!

  Selvom jeg er helt filmtosset, så glæder jeg mig også vildt meget til at blogge lidt om mad igen ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt. Det har du fortjent :)

   Slet
 2. Stort tillykke med dine Awards - det må føles helt fantastisk :)
  Og Rigtig mange tak for de søde tanker på min blog igår - de betyder rigtig meget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. undskyld det sene svar...men tak for din besked. Det er rigtig skønt at få en blog award. Jeg får ekstra meget lyst til at skrive og dele mine tanker herinde i Blogland.
   Håber alt er bedre hos dig?
   Kram

   Slet
 3. Tak for dine fine ord! :)
  Jeg vil fluks sende den videre, hvis jeg kan finde nogle med under 100 læsere blandt mine blogs jeg læser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt, håber du finder nogle du kan sende den videre til:)

   Slet
 4. Ih hvor skønt! :)
  Tusind tak for dine søde, søde ord :) Jeg er glad for at du følger mig og jeg er glad for at følge dig og din rejse i Kaffe verden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det, Anne og selv tak! Det er velfortjent med sådan en fin blog.
   God weekend til dig :)

   Slet