lørdag den 5. november 2011

Cafebesøg på La Cabra

 Virkelig hyggelig stemning, så simpelt kan det gøres....

            Fint "menu"-kort.....

Baren hvor man også kan sidde og læse dagens avis....


Kaffen blev serveret med stil og i flotte kopper!!


Som jeg nævnte sidst, så har jeg købt et gavekort til den nye kaffe-bar La Cabra her i Aarhus.
Jeg havde glædet mig til et sted som dette med de små hyggelige lokaler, musik på venyl og dagens avis.
Mest af alt så jeg frem til at der blev kræset for kaffen.
La Cabra byder på masser af hygge og personalet er venlige og man fornemmer bare at der er ingen stress og Jeff Buckley spinder i baggrunden. Et stort plus hos mig, er gratis trådløst internet og det leverer La Cabra ligeledes.
Dog blev jeg en anelse skuffet over kaffen. Jeg bestilte en cappuccino og den var desværre ikke særlig varm og den var heller ikke særlig kraftig på trods af at det var et dobbeltshot espresso der var i ?!
Kaffen blev dog serveret med stil og god betjening. Kopperne som kaffen bliver serveret i er virkelig fede og kan købes på La Cabra. Det er meget cool, synes jeg :-)

Siden det første besøg, har jeg været på La Cabra tre gange og desværre har jeg samme oplevelse. Der var heller ikke andet end sødmælk til kaffen på trods af at La Cabra reklamerer med at man kan få både soya-, let- og sødmælk.
Jeg synes dog at La Cabra alt i alt byder på en spændende anderledes oplevelse og jeg har nok haft lidt for høje forventninger til stedet. Anyways, så har jeg 6 klip tilbage på mit gavekort, så jeg skal helt sikkert på La Cabra igen. Håber kaffen er lidt mere varm og kraftig næste gang....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar