Som I kunne læse her, købte jeg i tirsdag 1 kg Valrhona chokolade til en yderst favorabel pris.
Så jeg har været i køkkenet for at lave lækkerier med chokoladen.
I dag stod den på disse lækre chokolade-hapsere.
Original opskrift ses hos hende her.
De smager dejligt og så er de super flotte at se på. Det kræver blot 15 min i køkkenet, så hvad venter du på? :)
Opskriften kommer her:
Hvid chokoladebrud med pistacienødder og lakrids (ca. 12 stykker)
100 g god hvid chokolade
40 g pistacienødder
Raw lakridspulver ( jeg brugte den fra Johan Bülow)
- Pistacienødderne hakkes groft og spredes ud på bagepapir.
- Chokoladen smeltes langsomt over vandbad.
- Når chokoladen er smeltet hældes den ud over nødderne.
- Lad chokolade/nøddemassen køle lidt af inden der drysses med lakridspulver.
- Nu sættes chokoladebruden på køl indtil den er godt fast og herefter skæres den i mundrette bider.
- Velbekomme!
Mmmm, det lyder godt nok lækkert! Sådan en omgang kunne jeg bestemt godt klare :o)
SvarSletDe blev hurtig spist herhjemme, virkelig gode :)
SvarSlet